top of page

 

BRUSCHETTA ALBA                                                           285,- 

Ristet brød med burrata, parmaskinke og fersk trøffel 

Toasted bread with burrata, Parma ham and fresh truffle 

(Hvete, melk / Wheat, milk) 

 

SCAMPI ALL`AGLIO                                                         295,- 

Argentinske reker stekt i panne, hvitløk, chili, persille, smør, 

fritert salvie, servert med focaccia 

Argentinian praws pan fried, garlic, chilli, parsley, butter, 

fried sage, served with focaccia 

(Skalldyr, Hvete, Melk, Soia) 

 

CAPASANTA                                                                              245,- Kamskjell med paprika-krem, honning, tabasco, lime, svart hvitløk øg focaccia 

Scallops with roasted pepper cream, honey, tabasco, lime, black garlic and focaccia 

( Skalldyr, melk / Shellfish, milk) 

 

TARTARE AROMATICA                                                245,- 

Bifftartar av oksefilet med taralli kjeks, honning, bringebæreddik, sitron, urtesalt, 

sennepsfrø, confit eggeplomme og pecorinoskum med hvitløk og confiterte cherrytomater 

Beef fillet tartare with Neapolitan taralli, honey, raspberry vinegar, lemon, herb salt, 

mustard seeds,confit egg yolk and pecorino foam, garlic and confit cherry tomatoes 

( Egg, melk, hvete, sennep / Egg, milk, wheat, mustard) 

 

BISQUE MEDITERRANEA                                                245,- Rekebisque med lardo, caracau flatbrød, glasert basilikum, confiterte cherrytomater, tørket appelsinskall og svart hvitløkspulver 

Shrimp bisque with lardo, crispy pane carasau, glazed basil, confit cherry tomatoes, dried orange zest and black garlic 

( Skalldyr, hvete, melk / Shellfish, wheat, milk) 

 

TAGLIERE MISTO                                                                   340,- 

Utvalg av våre oster og spekemat servert med oliven, peanøtter, syltetøy, focaccia og aioli 

Selection of our cheeses, cured meats, olives, peanuts, jam with focaccia and aioli 

( Hvete, Melk, Nøtter, Sennep) 

FIRST COURSE

 

PAPPARDELLE ALLO STRACOTTO                            345,- 

Pappardelle med langtidskokt kjøtt og aromatisk grønnsaksbuljong 

Pappardelle with slow-cooked meat and aromatic vegetable broth 

(Hvete, melk, egg / Wheat, milk, egg) 

 

SPAGHETTI ALLA CARBONARA                                     325,- 

Spaghetti med guanciale, eggeplomme, pecorino romano og svart pepper 

Spaghetti with guanciale, egg yolk, pecorino romano and black pepper 

(Hvete, melk, egg, svin / Wheat, milk, egg, pork) 

TAGLIOLINI AL TARTUFO                                                355,- 

Fersk pasta med trøffel, eggeplomme, smør og parmesan 

Fresh pasta with truffle, egg yolk, butter and parmesan 

(Hvete, Egg, Melk,) 

GNOCCHI PRIMIZIE DELL’ORTO                                    265,- Gnocchi med paprikakrem, grønnsaker og burratakrem med lime og honning 

Gnocchi with pepper cream, vegetables and burrata cream with lime and honey 

(Hvete, melk / Wheat, milk) 

 

TAGLIATELLE CON SCAMPI                                        345,- Fersk pasta med argentinske reker, cherrytomater, appelsin-skalldyrbisque, hvitløk, chili, smør og mynte 

Fresh pasta with Argentinian prawns, cherry tomatoes, orange-shellfish bisque, garlic, chilli, butter and mint 

(Hvete, skalldyr, melk, egg / Wheat, shellfish, milk, egg) 

 

RISOTTO MISTO BOSCO - 20 min -                                  345,- 

Risotto med sesongens sopp, rødvinsreduksjon,

smør og parmesan 

Risotto with seasonal mushrooms, red wine reduction,

butter and parmesan 

(Melk / Milk) 

 

FISH&CHIPS                                                                            295,- 

Fritert torsk, pommes frites, malteddik og remuladesaus 

Fried cod, french fries, malt vinegar and remulade sauce 

(Hvete, Egg, Melk) 

 

Vi tilpasser menyer etter deres behov, også med hensyn til eventuelle allergier 

We adapt menus to your needs, also with regard to any allergies

MAIN COURSE  

 

MERLUZZO VENTIVENTI                                             479,- 

Pannestekt torsk med urter, potet- og jordskokkpuré, rødbete-millefeuille, guanciale og nøtter 

Pan fried cod with herbs, Jerusalem artichoke and potato purée, beetroot millefeuille, guanciale and nuts 

(Fisk, melk, nøtter, svin / Fish, milk, nuts, pork) 

 

FILETTO DI CERVO                                                             549,- 

Langtidsstekt hjortefilet, servert med brun saus, hvit asparges og skogsbær 

low-temperature cooking venison fillet with brown sauce, white asparagus and forest berries 

(Melk / Milk) 

 

FILETTO AI PORCINI                                                       549,- 

250 gr. Oksefilet servert med steinsoppsaus 

250 gr. tenderloin served with porcini sauce 

(Melk / Milk) 

FILETTO AL PEPE VERDE                                          549,- 

250 gr. Oksefilet servert med hjemmelaget grønnpeppersaus øg baby gulrøtter 

250 gr. tenderloin served with green pepper sauce

and baby carrots 

(Melk / Milk) 

 

AGNELLO AL PORTO                                                      489,- 

Lammecarré med potet- og jordskokkpuré,

baby gulrøtter og portvinssaus 

Lamb chops with potato and Jerusalem artichoke purée, baby carrots, and port wine sauce 

(Melk, sennep / Milk, mustard) 

DESSERT

 

BROWNISSIMO                                                                     195,- 

Tiramisu med lag av mørk sjokoladebrownies, mascarponekrem med kaffesmak, sjokoladebiter,

hakkede hasselnøtter og kakao pulver 

Tiramisu with layers of dark chocolate brownies,

mascarpone cream infused with coffee, 

chocolate chips, hazelnut crumble and cocoa powder 

( Melk, egg, nøtter, hvete / Milk, egg, nuts, wheat) 

 

CIOCCOLATO FONDENTE                                         195,- 

Sjokoladefondant servert med vaniljeis, nøtter og bringebærsaus 

Chocolate fondant served with vanilla ice cream, hazelnuts and raspberry sauce 

(Hvete, Melk, Nøtter) 

ARMONIA DI GUSTO                                               195,- 

Iskrem av mørk sjokolade, med amaretti,

hvit sjokolade saus og kataifi 

Dark chocolate ice cream with amaretti,

white chocolate sauce and kataifi 

(Melk, egg, hvete, nøtter / Milk, egg, wheat, nuts) 

 

AFFOGATO NEL PIATTO                                            155,- 

Vaniljeiskrem “druknet” i en dobbel espresso

med sjokolade saus 

Vanilla ice cream “drowned” in a double espresso

and chokolade sauce 

( Melk, nøtter / Milk, nuts) 

 

 

CANNOLO SICILIANO SCOMPOSTO                    195,- 

Cannolokjeks, ricotta, skogsbær, hakkede pistasje, kandisert frukt og fikensyltetøy 

Cannolo biscuit, ricotta, forrest berries, hazelnut crumble, candied fruit with fig jam 

(Melk,hvete / Milk, wheat) 

 

PIATTO DI FORMAGGI                                                      245,- 

Ostetellerken, ostekjeks og syltetøy 

Selection of our cheese, biscuits and jam 

( Melk, nøtter, hvete / Milk, nuts, wheat) 

 

Address:

Strandpromenaden 2, 0252 Oslo, Norway

see map

 

Copyright 2023, VentiVenti

Opening time

​

Monday CLOSED

Tue - Fri 14:00 - kitchen closes at 21:00

Saturday 12:00 kitchen closes at 21:00

Sunday  12:00 kitchen closes at 19:00

Contact us:

info@ventiventi.no

+47 46 88 77 11

 

Facebook

Instagram

Address:

Strandpromenaden 2, 0252 Oslo, Norway

see map

Opening hours:

According to agreements

 

Copyright 2023, VentiVenti

Book a table

Menu

About us

Our service

Gift card

Contact us:

info@ventiventi.no

+47 46 88 77 11

 

Facebook

Instagram

bottom of page