top of page

LUNSJ – LUNCH


Monday - Friday: 11.00 - 15.00          Saturday: 12.00 - 15.00          Sunday: 12.00 - 20.00

 

PINZA ROMANA MARGHERITA     199,-
Tomatsaus, mozzarella, pesto, pinjekjerne basilikum
Tomato sauce mozzarella, pesto, pine nut, and basil

​

 

TAGLIATELLE PROFUMO DI MARE     265,-
Båndspaghetti med torsk, argentinske reker,
blåskjell, cherrytomat, chili, kapers, hvitløk og mynte

Fresh long pasta with cod, argentine shrimp,
mussels, cherry tomatoes, chili, capers, garlic and mint

​

 

PINZA ROMANA PARMA     249,-
Mozzarrella, parmaskinke, cherry tomato,
parmesan og rucolasalat

Mozzarella, Parma ham, cherry tomatoes,
Parmesan cheese and rucola salad

​

 

PINZA ROMANA MONTANARA    249,-
Tomatsaus, Phildelphia, salsiccia pølse,
fritert aubergine og champignon

Phildelphia, Italian sausage, fried aubergine and mushrooms

​

 

TAGLIERE MISTO     230,-
Utvalg av våre oster og spekemat servert
med focaccia og aioli

Selection of our cheese and cured meats
served with focaccia and aioli

​

 

TAGLIOLINI VONGOLE     310,-
Fersk båndspaghetti med vongoleskjell, persille,
hvitløk, smør og hvitvin

Fresh long pasta with vongole, parsley,
garlic, butter, and white wine

​

 

FISH & CHIPS     255,-
Frittert torsk, pommes frites, ertepuré og remuladesaus
Fried cod, french fries, pea purée and remulade sauce

​

 

INSALATA CESARE     245,-
Romanosalat, kylling, bacon, reddik, tomat,
krutonger, syltet rødløk og parmesan

Romano salad, chicken, bacon, radish, tomato,
crutons, parmesan and, marinated onion

 

 

INSALATA CHEVRE     245,-
Salat, valnøtter, tomat, reddik, agurk, honning,
syltet rødløk og gratinert chevre på brød

Mixed salad, walnuts, tomato, radish, cucumber,
marinated onion and gratin chevre
on bread topped with honey

 

COZZE AL VINO BIANCO     275,-
Blåskjell dampet i hvitvin, pepper, persille, chili,
servert med pommes frites og aioli

Mussels steamed in white wine, pepper, parsley,
chili and garlic served with french fries and aioli

​

 

PACCHERI ALLA CONTADINA     255,-
Fersk rør pasta med salsicciapølse, guanciale,
sopp, tomatsaus,parmesan, pak choi

Fresh short pasta with salsiccia sausage, guanciale,
mushroom, tomato sauce, parmesan and pak choi

 

MIDDAG – DINNER


Monday - Saturday: 15.00 - 22.00

FORRETT – APPETIZER

 

FIORI DI ZUCCA E`PULERA     195,-
Friterte zucchiniblomster fylt med ricotta,
sitron, mynte og honning

Fried zucchini flowers stuffed with ricotta,
mint, honey with lemon zest

​

 

ROSA DI BUFALA     195,-
Fritert mozzarella, tomat og Shiso basilikum
Deep fried mozzarella cheese, tomato on a bed of Chizu basil

​

 

OSTRICHE     310,-
6 østers servert med sitron
6 oysters served with lemon

​

 

CAPESANTA GRATINATA AL FORNO     195,-
Gratinert fersk kamskjell med smør,
mikrogrønt hvitløksblad og Avruga Kaviar

Gratinated fresh scallops with butter,
micro garlic leaves with Avruga caviar

​

 

TARTARE DI TROTA     199,-
Ørret skåret med kniv, avocado, creme freîche, rips,
mikrogrønt rucola, krydret med salt, pepper

Diced Salmon Trout, avocado, creme freche, red currants, micro green rocket, seasoned with salt and pepper

​

 

TARTARE UNCINATO     210,-
Oksefilet skåret med kniv, trøffel, eggeplomme, krydret med salt, pepper, worcestersaus, kappers, server på en parmesan kurv
Diced beef fillet, truffle, seasoned with egg yolk, salt, pepper, Worcester sauce cappers, served on a parmesan basket

​

SALAT – SALAD

 

INSALATA BURRATINA     245,-
Rucola salat, burrata, Parmaskinke, cherrytomat, avocado,
valnøtter, syltet rødløk og focaccia

Rucola salad, burrata cheese, Parma ham, cherry tomato, avocado, walnuts, pickled red onion and focaccia

​

 

INSALATA FINOCCHIOSA     245,-
Tynne skiver fennikel, rosiner, pinjekjerner, appelsin,
koriander, argentinsk scampi, soya og sitron

Thinly sliced fennel, raisins, pine nuts, orange,
coriander, Argentinian scampi, soy and lemon

​

PASTA

 

PAPPARDELLE SICILIANE     245,-
Fersk båndspaghetti med pestosaus, auberginer, cherry tomato, chili, mazzarella og ricotta
Fresh long pasta with pesto sauce, aubergines, cherry tomatoes, chili, mozzarella and ricotta

​

 

TAGLIOLINI AL TARTUFO NERO     310,-
Fersk båndspaghetti med smør, eggeplomme og sort trøffel
Fresh long pasta with butter, fresh egg yolk and black truffe

​

 

TAGLIOLINI ALLE VONGOLE VERACI     310,-
Fersk båndspaghetti med vongoleskjell, persille,
hvitløk, smør og hvitvin

Fresh long pasta with vongole, parsley,
garlic, butter, and white wine

​

 

COZZE AL VINO BIANCO     275,-
Blåskjell dampet i hvitvin, pepper, persille, chili,
servert med pommes frites og aioli

Mussels steamed in white wine, pepper, parsley, chili

and garlic served with french fries and aioli

​

 

PACCHERI ALLA CONTADINA     255,-
Fersk kort pasta, salsiccia pølse, guanciale,
champignon, tomatsaus, parmesan og pak choi

Fresh short pasta with Italian salsiccia sausage, guanciale,
mushroom, tomato sauce, parmesan and pak choi

​

HOVEDRETT – MAIN COURSE

 

IPPOGLOSSO ETNEO     425,-
Pannestekt kveite, panert i pistasj, cherrytomat
servert på en fritert aubergine og stekte poteter

Pan fried halibut breaded in pistachio with cherry tomatoes, served on deep-fried eggplant and fried potatoes

​

 

AGNELLO DEL BRONTE     430,-
Pistasj- og senneppanert lammecarré servert med
crispy søtpotet, provencekrydder, portvinssaus og stekte poteter

Pistachio and mustard breaded lamb chops served with
crispy sweet potato, Provence spices, port wine sauce and fried potatoes

​

 

BOUQUET DI PESCE      425,-
Ørret marinert i honning, salt og sukker, pannestekt og servert på jordskokkpuré, vongole, blåskjell med fritertpolenta og pak choi
Salmon trout marinated in honey, salt and sugar, then pan-fried and served on Jarusalem artichoke purée, vongole, mussels with fried polenta and pak choi

​

 

FILETTO CON SCAMPI     445,-
250gr. pannestekt indrefilet, servert med argentinske reker, urtesmør og pommes fritt
250 gr. pan-fried tenderloin, served with Argentinian prawns, herb butter and french fries

​

 

GRIGLIATA DI PESCE     449,-
Grillet fisk, med ørret, kveite og argentinske reker
(krydre med olivenolje, sitron, mynte og kappers)
servert med pannestekt pak choi og pommes frittes

Grilled fish, with trout, halibut and Argentine prawns
(seasoned with olive oil, lemon, mint and capers)
served with pan-fried pak choi and French fries

​

DESSERT

 

SAPORI DELL’ ETNA     185,-
Sukkerbrød dyppet i Strega zafranlikør, ricottaost,
kandisert frukt, cannolokjeks i biter og sitronzest

Sponge cake dipped in Strega saffron liqueur, Ricotta cheese, candied fruit, crumbled cannolo biscuits with lemon zest 

​

 

VINO & CANTUCCI     155,-
Sauternes (8 cl.) og Cantuccikjeks
Sauternes (8 cl.) and Cantucci biscuits

​

 

SGROPPINO AL LIMONE     155,-
Sitron sorbet, vodka, prosecco
Lemon sorbetto, vodka, prosecco

​

 

TIRAMISU AL PISTACCHIO     185,-
Marscaponeost, pistasjkrem,
savoiardikjeks dyppet i kaffe, crumble pistasj og fløte

Marscapone cheese, pistachio cream,
lady finger biscuits dipped in coffee, crumbled pistachio
and cream

 

CIOCCOLATO FONDENTE     185,-
Sjokoladefondant servert med vaniljeis,
nøtter og bringebærsaus

Chocolate fondant served with vanilla ice cream,
hazelnuts and raspberry sauce

​

​

 

Address:

Standpromenaden 2, 0252 Oslo, Norway

see map

Opening hours:

Monday - Friday   11.30 - 22.00

Saturday                  12.00 - 22.00

Sunday                     12.00 - 20.00

 

Copyright 2023, VentiVenti

Contact us:

info@ventiventi.no

+47 46 88 77 11

 

Facebook

Instagram

bottom of page