top of page

 

OSTRICHE & FRANCIACORTA 310,- 

3 stk. dagens østers servert med et glass Franciacorta 

3 pcs. oysters of the day served with a glass Franciacorta  

 

INSALATA CHEVRE  289,-

Salat, valnøtter, tomat, agurk, honning, reddik

karamelisert løk, gratinert chevre på brød

Lettuce, walnuts, tomato, radish, cucumber,

caramelized onion, and gratin chevre on bread

 

SCAMPI ALL`AGLIO 265,- 

Argentinske reker stekt i panne, hvitløk, chili, persille, smør, fritert salvie, servert med focaccia 

Argentinian praws pan fried, garlic, chilli, parsley, butter, fried sage, served with focaccia 

 

 BRUSCHETTA DI ALBA 265,- 

Ristet brød med burrata, parmaskinke og fersk trøffel

Toasted bread with burrata, Parma ham and truffle

 ROSA BUFALA 255,-

Bøffelmozzarella, D’Artan tomat, balsamico perle 

og shiso basilikum

Buffalo mozzarella, D’Artan tomato, balsamico pearl 

and shiso basil

 

COZZE AL VINO BIANCO 285,-

Blåskjell dampet i hvitvin, pepper, persille, chili,

servert med pommes frites og aioli

Mussels steamed in white wine, pepper, parsley,

chili and garlic served with french fries and aioli

 

FISH&CHIPS  285,-

Fritert torsk, pommes frites og remuladesaus

Fried cod, french fries and remulade cauce

 

 PACCHERI ALLA CALABRESE  325,-

Fersk kort pasta, hjemmelaget salsiccia, tomato saus, friterte aubergine, guanciale, chili og parmesan

Fresh short pasta with Italian salsiccia sausage, tomato 

sauce, fried aubergines, guanciale, chili and parmesan

 

INSALATA CESARE  279,-

Romanosalat, bacon, kylling, cesardressing,

krutonger og parmesan

Romano salat, bacon, cesardressing, 

crutons og parmesan

 

INSALATA BURRATINA   310,-

Rucolasalat, burrata, parmaskinke, cherrytomat, 

avocado, valnøtter, syltet rødløk, balsamico perle 

Rucola salad, burrata cheese, Parma ham, cherry

tomato, avocado, walnuts, pickled red onion,

balsamic pearl and focaccia

 

TAGLIATELLE MARINARA 345,-

Fersk båndspaghetti med torsk, argentinske reker,

vongole, blåskjell, cherrytomat, hvitløk, chili 

Fresh long pasta with cod, Argentinian prawns, vongole,mussels,cherry tomato, garlic, chili 

 

 PAPPARDELLE SICILIANE  285,-

Fersk båndspaghetti med pestosaus, squash,

cherry tomato, pistasj og ricotta

Fresh long pasta served with pesto sauce,

courgettes, cherry tomatoes, pistachios and ricotta

 

TAGLIOLINI ALLE VONGOLE 345,-

Fersk båndspaghetti med vongoleskjell, cherry

tomato, persille, hvitløk og hvitvin

Fresh long pasta with vongole, cherry tomato,

parsley, garlic, and white wine

DINNER MENU 


Tue - Sat: 15.00 - 21.00              

APPETIZER

 

OSTRICHE & FRANCIACORTA 310,- 

3 stk. dagens østers servert med et glass Franciacorta 

3 pcs. oysters of the day served with a glass Franciacorta

BRUSCHETTA ALBA 265,- 

Ristet brød med burrata, parmaskinke og

fersk trøffel 

Toasted bread with burrata, Parma ham and truffle 

 

 SCAMPI ALL`AGLIO   265,-

Argentinske reker stekt i panne, hvitløk, chili,

persille, smør, fritert salvie servert med focaccia

Argentinian praws fried in a pan, garlic, chilli,

parsley, butter, fried sageserved with focaccia

 

 TAGLIERE MISTO    340,-

Utvalg av våre oster og spekemat servert

med focaccia og aioli

Selection of our cheeses and cured meats with 

focaccia and aioli

 

CAPASANTA AL CAVIALE 235,- 

Gratinert Fersk kamskjell servert med urtesmør, 

rucola salat og Avruga kaviar 

Gratinated Fresh scallop served with herb butter, 

rucola salad and Avruga caviar 

 

FIORE DI ZUCCA E`PULERA 235,- 

Friterte zucchiniblomster fylt med ricotta,sitron, 

mynte, honning og shiso basilikum 

Fried zucchini flower stuffed with ricotta, 

mint honey with lemon and shiso basil 

SALAD

 

INSALATA BURRATINA     310,-
Rucola salat, burrata, Parmaskinke,

cherrytomat, avocado,
valnøtter, syltet rødløk og focaccia

Rucola salad, burrata cheese, Parma ham, cherry tomato, avocado, walnuts, pickled red onion and focaccia

​

 

 INSALATA CHEVRE  289,-

Salat, valnøtter, tomat, agurk, honning, reddik

karamelisert løk, gratinert chevre på brød

Lettuce, walnuts, tomato, radish, cucumber,

caramelized onion, and gratin chevre on bread

PASTA

 

PAPPARDELLE SICILIANE 275,- 

Fersk båndspaghetti med pestosaus, squash, cherrytomat, pistasj og ricotta 

Fresh long pasta served with pesto sauce, courgettes, cherry tomatoes, pistachio and ricotta 

 

TAGLIATELLE MARINARA 345,- 

Fersk båndspaghetti med torsk, argentinske reker, vongole, blåskjell, cherrytomat, hvitløk, chili  

Fresh long pasta with cod, Argentinian prawns, 

vongole,mussels,cherry tomato, garlic, chili 

 

PACCHERI ALLA CALABRESE 325,- 

Fersk kort pasta, hjemmelaget salsicciapølse, tomatsaus, fritert aubergine, guanciale,

chili og parmesan 

Fresh short pasta with homemade Italian salsiccia sausage, tomato sauce, fried aubergines, guanciale,

chili and parmesan 

TAGLIOLINI ALLE VONGOLE 345,- 

Fersk båndspaghetti med vongoleskjell, cherry tomato, persille, hvitløk og hvitvin 

Fresh long pasta with vongole, cherry tomato, parsley, garlic and white wine 

 

FISH&CHIPS 285,- 

Fritert torsk, pommes frites, malteddik

og remuladesaus 

Fried cod, french fries, malt vinegar

and remulade sauce 

 

COZZE AL VINO BIANCO 285,- 

Blåskjell dampet i hvitvin, pepper, persille, chili, 

servert med pommes frites og aioli 

Mussels steamed in white wine, pepper, parsley, 

chili and garlic served with french fries and aioli 

MAIN COURSE  

 

MERLUZZO VENTIVENTI 479,- 

Pannestekt torsk, Safran potetmos, asparges, cherry tomat, hvitløk, persille med hasselnøtt smør 

Pan fried cod, Saffron mashed potatoes, asparagus, 

cherry tomato garlic, parsley with hazelnut butter 

 

AGNELLO DEL BRONTE 479,- 

Pannestekt lammecarre senneppanert, honning, 

potetmos, fargede babygulrøtter, portvinsaus 

Pan-fried lamb chops, mustard breaded honey, 

mashed potatoes, colored baby carrots, portwine sauce 

 

FILETTO SURF & TURF 549,- 

Pannestekt indrefilet, servert med argentinske reker, 

pommes frites og aioli 

Pan-fried tenderloin, served with Argentinian prawns, 

french fries and aioli 

 

FILETTO AI PORCINI 549,- 

Pannestekt indrefilet, servert med steinsoppsaus

og stekte poteter 

Pan-fried tenderloin, served with porcini sauce

and baked potatoes 

 

DESSERT

 

LIMONE AMALFI 195,- 

Sitronkrem, flambert brunt sukker 

Lemon cream, flambé brown sugar 

 

SAPORI DELL’ ETNA 185,- 

Sukkerbrød dyppet i Strega zafranlikør, ricottaost, kandisert frukt, cannolokjeks og sitronzest 

Sponge cake dipped in Strega saffron liqueur, Ricotta cheese, candied fruit, crumbled cannolo biscuits

with lemon zest 

 

AFFOGATO AL CAFFE 155,- 

Vaniljeiskrem “druknet” i en dobbel espresso 

Vanilla ice cream “drowned” in a double espresso 

 

DUBAI PISTACCHIO CREAM 195,- 

Vaniljeis, pistasjkrem, pistasjkorn med

dagen frukt og kataifi 

Vanilla ice cream, pistachio cream, pistachio grains with dagen frukt and kataifi 

 

CIOCCOLATO FONDENTE     195,-
Sjokoladefondant servert med vaniljeis,
nøtter og bringebærsaus

Chocolate fondant served with vanilla ice cream,
hazelnuts and raspberry sauce

​

​

 

Address:

Strandpromenaden 2, 0252 Oslo, Norway

see map

 

Opening time

​

Mon-Fri  11:30 - 21:00

Saturday 12:00 - 21:00

Sunday  12:00 - 19:00

 

Copyright 2023, VentiVenti

Contact us:

info@ventiventi.no

+47 46 88 77 11

 

Facebook

Instagram

Address:

Strandpromenaden 2, 0252 Oslo, Norway

see map

Opening hours:

For groups

the last call is at 23:30

 

Copyright 2023, VentiVenti

Book a table

Menu

About us

Our service

Gift card

Contact us:

info@ventiventi.no

+47 46 88 77 11

 

Facebook

Instagram

bottom of page