BRUSCHETTA ALBA 285,-
Ristet brød med burrata, parmaskinke og fersk trøffel
Toasted bread with burrata, Parma ham and fresh truffle
(Hvete, melk / Wheat, milk)
SCAMPI ALL`AGLIO 295,-
Argentinske reker stekt i panne, hvitløk, chili, persille, smør,
fritert salvie, servert med focaccia
Argentinian praws pan fried, garlic, chilli, parsley, butter,
fried sage, served with focaccia
(Skalldyr, Hvete, Melk, Soia)
CAPASANTA 245,- Kamskjell med paprika-krem, honning, tabasco, lime, svart hvitløk øg focaccia
Scallops with roasted pepper cream, honey, tabasco, lime, black garlic and focaccia
( Skalldyr, melk / Shellfish, milk)
TARTARE AROMATICA 245,-
Bifftartar av oksefilet med taralli kjeks, honning, bringebæreddik, sitron, urtesalt,
sennepsfrø, confit eggeplomme og pecorinoskum med hvitløk og confiterte cherrytomater
Beef fillet tartare with Neapolitan taralli, honey, raspberry vinegar, lemon, herb salt,
mustard seeds,confit egg yolk and pecorino foam, garlic and confit cherry tomatoes
( Egg, melk, hvete, sennep / Egg, milk, wheat, mustard)
BISQUE MEDITERRANEA 245,- Rekebisque med lardo, caracau flatbrød, glasert basilikum, confiterte cherrytomater, tørket appelsinskall og svart hvitløkspulver
Shrimp bisque with lardo, crispy pane carasau, glazed basil, confit cherry tomatoes, dried orange zest and black garlic
( Skalldyr, hvete, melk / Shellfish, wheat, milk)
TAGLIERE MISTO 340,-
Utvalg av våre oster og spekemat servert med oliven, peanøtter, syltetøy, focaccia og aioli
Selection of our cheeses, cured meats, olives, peanuts, jam with focaccia and aioli
( Hvete, Melk, Nøtter, Sennep)
FIRST COURSE
PAPPARDELLE ALLO STRACOTTO 345,-
Pappardelle med langtidskokt kjøtt og aromatisk grønnsaksbuljong
Pappardelle with slow-cooked meat and aromatic vegetable broth
(Hvete, melk, egg / Wheat, milk, egg)
SPAGHETTI ALLA CARBONARA 325,-
Spaghetti med guanciale, eggeplomme, pecorino romano og svart pepper
Spaghetti with guanciale, egg yolk, pecorino romano and black pepper
(Hvete, melk, egg, svin / Wheat, milk, egg, pork)
TAGLIOLINI AL TARTUFO 355,-
Fersk pasta med trøffel, eggeplomme, smør og parmesan
Fresh pasta with truffle, egg yolk, butter and parmesan
(Hvete, Egg, Melk,)
GNOCCHI PRIMIZIE DELL’ORTO 265,- Gnocchi med paprikakrem, grønnsaker og burratakrem med lime og honning
Gnocchi with pepper cream, vegetables and burrata cream with lime and honey
(Hvete, melk / Wheat, milk)
TAGLIATELLE CON SCAMPI 345,- Fersk pasta med argentinske reker, cherrytomater, appelsin-skalldyrbisque, hvitløk, chili, smør og mynte
Fresh pasta with Argentinian prawns, cherry tomatoes, orange-shellfish bisque, garlic, chilli, butter and mint
(Hvete, skalldyr, melk, egg / Wheat, shellfish, milk, egg)
RISOTTO MISTO BOSCO - 20 min - 345,-
Risotto med sesongens sopp, rødvinsreduksjon,
smør og parmesan
Risotto with seasonal mushrooms, red wine reduction,
butter and parmesan
(Melk / Milk)
FISH&CHIPS 295,-
Fritert torsk, pommes frites, malteddik og remuladesaus
Fried cod, french fries, malt vinegar and remulade sauce
(Hvete, Egg, Melk)
Vi tilpasser menyer etter deres behov, også med hensyn til eventuelle allergier
We adapt menus to your needs, also with regard to any allergies
MAIN COURSE
MERLUZZO VENTIVENTI 479,-
Pannestekt torsk med urter, potet- og jordskokkpuré, rødbete-millefeuille, guanciale og nøtter
Pan fried cod with herbs, Jerusalem artichoke and potato purée, beetroot millefeuille, guanciale and nuts
(Fisk, melk, nøtter, svin / Fish, milk, nuts, pork)
FILETTO DI CERVO 549,-
Langtidsstekt hjortefilet, servert med brun saus, hvit asparges og skogsbær
low-temperature cooking venison fillet with brown sauce, white asparagus and forest berries
(Melk / Milk)
FILETTO AI PORCINI 549,-
250 gr. Oksefilet servert med steinsoppsaus
250 gr. tenderloin served with porcini sauce
(Melk / Milk)
FILETTO AL PEPE VERDE 549,-
250 gr. Oksefilet servert med hjemmelaget grønnpeppersaus øg baby gulrøtter
250 gr. tenderloin served with green pepper sauce
and baby carrots
(Melk / Milk)
AGNELLO AL PORTO 489,-
Lammecarré med potet- og jordskokkpuré,
baby gulrøtter og portvinssaus
Lamb chops with potato and Jerusalem artichoke purée, baby carrots, and port wine sauce
(Melk, sennep / Milk, mustard)
DESSERT
BROWNISSIMO 195,-
Tiramisu med lag av mørk sjokoladebrownies, mascarponekrem med kaffesmak, sjokoladebiter,
hakkede hasselnøtter og kakao pulver
Tiramisu with layers of dark chocolate brownies,
mascarpone cream infused with coffee,
chocolate chips, hazelnut crumble and cocoa powder
( Melk, egg, nøtter, hvete / Milk, egg, nuts, wheat)
CIOCCOLATO FONDENTE 195,-
Sjokoladefondant servert med vaniljeis, nøtter og bringebærsaus
Chocolate fondant served with vanilla ice cream, hazelnuts and raspberry sauce
(Hvete, Melk, Nøtter)
ARMONIA DI GUSTO 195,-
Iskrem av mørk sjokolade, med amaretti,
hvit sjokolade saus og kataifi
Dark chocolate ice cream with amaretti,
white chocolate sauce and kataifi
(Melk, egg, hvete, nøtter / Milk, egg, wheat, nuts)
AFFOGATO NEL PIATTO 155,-
Vaniljeiskrem “druknet” i en dobbel espresso
med sjokolade saus
Vanilla ice cream “drowned” in a double espresso
and chokolade sauce
( Melk, nøtter / Milk, nuts)
CANNOLO SICILIANO SCOMPOSTO 195,-
Cannolokjeks, ricotta, skogsbær, hakkede pistasje, kandisert frukt og fikensyltetøy
Cannolo biscuit, ricotta, forrest berries, hazelnut crumble, candied fruit with fig jam
(Melk,hvete / Milk, wheat)
PIATTO DI FORMAGGI 245,-
Ostetellerken, ostekjeks og syltetøy
Selection of our cheese, biscuits and jam
( Melk, nøtter, hvete / Milk, nuts, wheat)
Copyright 2023, VentiVenti
Opening time
​
Monday CLOSED
Tue - Fri 14:00 - kitchen closes at 21:00
Saturday 12:00 kitchen closes at 21:00
Sunday 12:00 kitchen closes at 19:00
