SCAMPI ALL`AGLIO 210,-
Argentinske reker stekt i panne, hvitløk, chili,
persille, smør, fritert salvie servert med focaccia
Argentinian praws fried in a pan, garlic, chilli,
parsley, butter, fried sageserved with focaccia
PINZA ROMANA TARTUFATA 279,-
Pizza med tomatsaus, mozzarella, trøffel og salami
Pizza with tomato sauce, mozzarella, truffle and salami
PINZA ROMANA PARMA 279,-
Pizza med mozzarella, parmaskinke,
cherry tomato, rucola og parmesan
Pizza with mozzarella, parma ham,
cherry tomato, rocket and parmesan
PINZA ROMANA PIEMONTESE 269,-
Pizza med tomatsaus, mozzarella, salsiccia pølse, champignon, sort oliven og chili
Pizza with tomato sauce, mozzarella,
salsiccia sausage, mushrooms, black olives and chilli
FISH&CHIPS 285,-
Fritert torsk, pommes frites og remuladesaus
Fried cod, french fries and remulade cauce
TAGLIERE MISTO 320,-
Utvalg av våre oster og spekemat servert
med focaccia og aioli
Selection of our cheeses and cured meats with
focaccia and aioli
PACCHERI ALLA CALABRESE 310,-
Fersk kort pasta, hjemmelaget salsiccia, tomato saus, friterte aubergine, guanciale, chili og parmesan
Fresh short pasta with Italian salsiccia sausage, tomato
sauce, fried aubergines, guanciale, chili and parmesan
INSALATA CHEVRE 270,-
Salat, valnøtter, tomat, agurk, honning, reddik
karamelisert løk, gratinert chevre på brød
Lettuce, walnuts, tomato, radish, cucumber,
caramelized onion, and gratin chevre on bread
INSALATA CESARE 265,-
Romanosalat, bacon, kylling, cesardressing,
krutonger og parmesan
Romano salat, bacon, cesardressing,
crutons og parmesan
INSALATA BURRATINA 295,-
Rucolasalat, burrata, parmaskinke, cherrytomat,
avocado, valnøtter, syltet rødløk, balsamico perle
og focaccia
Rucola salad, burrata cheese, Parma ham, cherry
tomato, avocado, walnuts, pickled red onion,
balsamic pearl and focaccia
TAGLIOLINI AL TARTUFO 345,-
Fersk båndspaghetti med fersk troffel, eggeplomme, smør og parmesan
Fresh long pasta with truffle, egg yolk,
butter and parmesan
PAPPARDELLE SICILIANE 275,-
Fersk båndspaghetti med pestosaus, squash,
cherry tomato, pistasj og ricotta
Fresh long pasta served with pesto sauce,
courgettes, cherry tomatoes, pistachios and ricotta
TAGLIATELLE SCAMPI 330,-
Fersk båndspaghetti med argentinske
reker, cherrytomat, hvitløk, chili, smør og persille
Fresh long pasta with Argentinian prawn,
cherry tomato, garlic, chili, butter and parsley
DINNER MENU
Tue - Sat: 15.00 - 21.00
APPETIZER
BRUSCHETTA DELLO CHEF 220,-
Risted brød med burrata og burrata fylt med scampi,
cherrytomat og ansjos
Toasted bread with burrata, burrata stuffed with schrimps,
cherry tomato and anchovies
TAGLIERE MISTO 320,-
Utvalg av våre oster og spekemat servert
med focaccia og aioli
Selection of our cheeses and cured meats with
focaccia and aioli
BRUSCHETTA ALBA 245,-
Ristet brød med burrata, parmaskinke og
fersk trøffel
Toasted bread with burrata, Parma ham and truffle
SCAMPI ALL`AGLIO 210,-
Argentinske reker stekt i panne, hvitløk, chili,
persille, smør, fritert salvie servert med focaccia
Argentinian praws fried in a pan, garlic, chilli,
parsley, butter, fried sageserved with focaccia
UOVO BARZOTTO 220,-
Panert og fritert bløtkokt egg i en parmesan krem og lardo di Colonnata
servert med focaccia
Breaded and fried soft-boiled egg with
parmesan cream and lardo di Colonnata served with focaccia
TARTARE DI TARTUFO 245,-
Biff tartar, trøffel, eggeplomme, krydret med
salt og pepper, sennep, kappers og frittert parmesan
Beef tartar, truffle, egg yolk, seasoned with
salt and pepper, capers, mustard and fried parmesan
SALAD
INSALATA BURRATINA 278,-
Rucola salat, burrata, Parmaskinke,
cherrytomat, avocado,
valnøtter, syltet rødløk og focaccia
Rucola salad, burrata cheese, Parma ham, cherry tomato, avocado, walnuts, pickled red onion and focaccia
​
INSALATA CHEVRE 270,-
Salat, valnøtter, tomat, agurk, honning, reddik
karamelisert løk, gratinert chevre på brød
Lettuce, walnuts, tomato, radish, cucumber,
caramelized onion, and gratin chevre on bread
PASTA
PAPPARDELLE SICILIANE 275,-
Fersk båndspaghetti med pestosaus, squash, cherrytomat, pistasj og ricotta
Fresh long pasta served with pesto sauce, courgettes, cherry tomatoes, pistachio and ricotta
TAGLIATELLE CON SCAMPI 330,-
Fersk båndspaghetti med argentinske reker, cherrytomat, appelsin skalldyrbisque,
hvitløk, chili, smør, persille
Fresh long pasta with Argentinian prawns,cherry tomato,
orange shellfish bisque, garlic, chili, butter and parsley
FISH&CHIPS 285,-
Fritert torsk, pommes frites, malteddik
og remuladesaus
Fried cod, french fries, malt vinegar
and remulade sauce
PACCHERI ALLA CALABRESE 310,-
Fersk kort pasta, hjemmelaget salsicciapølse, tomatsaus, fritert aubergine, guanciale,
chili og parmesan
Fresh short pasta with homemade Italian salsiccia sausage, tomato sauce, fried aubergines, guanciale,
chili and parmesan
TAGLIOLINI AL TARTUFO 345,-
Fersk båndspaghetti med trøffel, eggeplomme, smør og parmesan
Fresh long pasta with truffle, egg yolk, butter and parmesan
GNOCCHI ALLA NAPOLETANA 285,-
Potet gnocchi, tomatsaus, burrata,
parmesan og basilikum
Potatoes pasta, tomato sauce , burrata cheese,
parmesan and basil
MAIN COURSE
MERLUZZO VENTIVENTI 440,-
Pannestekt torsk, selleriepure, karamelliserte rødbeter, hasselnøtter og guanciale
Pan fried cod, celery puree, caramelized red beetroot,
hazelnuts and crispy guanciale
AGNELLO DEL BRONTE 449,-
Pannestekt lammecarre pistasj og senneppanert, servert med crispy søtpotet,
portvinsaus og stekte poteter
Pan-fried lamb chops pistachio and mustard breaded served with crispy sweet potato,
port wine sauce and fried potatoes
FILETTO AL PEPE VERDE 469,-
Pannestekt indrefilet, servert med hjemmelaget grønnpeppersaus og pommes frites
Pan fried tenderloin served with green pepper sauce and french fries
FILETTO AI PORCINI 469,-
Pannestekt indrefilet, servert med steinsoppsaus
og stekte poteter
Pan-fried tenderloin, served with porcini sauce
and baked potatoes
DESSERT
TIRAMISU AL PISTACCHIO 195,-
Mascarponeost, pistasjkrem, savoiardikjeks
dyppet i kaffe
Mascarpone cheese, pistachio cream, lady finger biscuits dipped in coffee
SAPORI DELL’ ETNA 185,-
Sukkerbrød dyppet i Strega zafranlikør, ricottaost, kandisert frukt, cannolokjeks og sitronzest
Sponge cake dipped in Strega saffron liqueur, Ricotta cheese, candied fruit, crumbled cannolo biscuits
with lemon zest
AFFOGATO AL CAFFE 135,-
Vaniljeiskrem “druknet” i en dobbel espresso
Vanilla ice cream “drowned” in a double espresso
COPPA DI GELATO PARADIS 190,-
Hvit kaffeiskrem med amarettolikør og mandler
White coffee ice cream with amaretto liqueur and almonds
CIOCCOLATO FONDENTE 185,-
Sjokoladefondant servert med vaniljeis,
nøtter og bringebærsaus
Chocolate fondant served with vanilla ice cream,
hazelnuts and raspberry sauce
​
​
TAGLIERE DI FORMAGGI 245,-
Ostetellerken servert med Sætre ostekjeks
Selection of our cheeses and biscuits
Opening time
Monday CLOSED
Tue- Fri 11:30 - 21:00
Saturday 12:00 - 21:00
Sunday 12:00 - 18:00
Copyright 2023, VentiVenti