OSTRICHE & FRANCIACORTA 310,-
3 stk. dagens østers servert med et glass Franciacorta
3 pcs. oysters of the day served with a glass Franciacorta
INSALATA CHEVRE 289,-
Salat, valnøtter, tomat, agurk, honning, reddik
karamelisert løk, gratinert chevre på brød
Lettuce, walnuts, tomato, radish, cucumber,
caramelized onion, and gratin chevre on bread
SCAMPI ALL`AGLIO 265,-
Argentinske reker stekt i panne, hvitløk, chili, persille, smør, fritert salvie, servert med focaccia
Argentinian praws pan fried, garlic, chilli, parsley, butter, fried sage, served with focaccia
BRUSCHETTA DI ALBA 265,-
Ristet brød med burrata, parmaskinke og fersk trøffel
Toasted bread with burrata, Parma ham and truffle
ROSA BUFALA 255,-
Bøffelmozzarella, D’Artan tomat, balsamico perle
og shiso basilikum
Buffalo mozzarella, D’Artan tomato, balsamico pearl
and shiso basil
COZZE AL VINO BIANCO 285,-
Blåskjell dampet i hvitvin, pepper, persille, chili,
servert med pommes frites og aioli
Mussels steamed in white wine, pepper, parsley,
chili and garlic served with french fries and aioli
FISH&CHIPS 285,-
Fritert torsk, pommes frites og remuladesaus
Fried cod, french fries and remulade cauce
PACCHERI ALLA CALABRESE 325,-
Fersk kort pasta, hjemmelaget salsiccia, tomato saus, friterte aubergine, guanciale, chili og parmesan
Fresh short pasta with Italian salsiccia sausage, tomato
sauce, fried aubergines, guanciale, chili and parmesan
INSALATA CESARE 279,-
Romanosalat, bacon, kylling, cesardressing,
krutonger og parmesan
Romano salat, bacon, cesardressing,
crutons og parmesan
INSALATA BURRATINA 310,-
Rucolasalat, burrata, parmaskinke, cherrytomat,
avocado, valnøtter, syltet rødløk, balsamico perle
Rucola salad, burrata cheese, Parma ham, cherry
tomato, avocado, walnuts, pickled red onion,
balsamic pearl and focaccia
TAGLIATELLE MARINARA 345,-
Fersk båndspaghetti med torsk, argentinske reker,
vongole, blåskjell, cherrytomat, hvitløk, chili
Fresh long pasta with cod, Argentinian prawns, vongole,mussels,cherry tomato, garlic, chili
PAPPARDELLE SICILIANE 285,-
Fersk båndspaghetti med pestosaus, squash,
cherry tomato, pistasj og ricotta
Fresh long pasta served with pesto sauce,
courgettes, cherry tomatoes, pistachios and ricotta
TAGLIOLINI ALLE VONGOLE 345,-
Fersk båndspaghetti med vongoleskjell, cherry
tomato, persille, hvitløk og hvitvin
Fresh long pasta with vongole, cherry tomato,
parsley, garlic, and white wine
DINNER MENU
Tue - Sat: 15.00 - 21.00
APPETIZER
OSTRICHE & FRANCIACORTA 310,-
3 stk. dagens østers servert med et glass Franciacorta
3 pcs. oysters of the day served with a glass Franciacorta
BRUSCHETTA ALBA 265,-
Ristet brød med burrata, parmaskinke og
fersk trøffel
Toasted bread with burrata, Parma ham and truffle
SCAMPI ALL`AGLIO 265,-
Argentinske reker stekt i panne, hvitløk, chili,
persille, smør, fritert salvie servert med focaccia
Argentinian praws fried in a pan, garlic, chilli,
parsley, butter, fried sageserved with focaccia
TAGLIERE MISTO 340,-
Utvalg av våre oster og spekemat servert
med focaccia og aioli
Selection of our cheeses and cured meats with
focaccia and aioli
CAPASANTA AL CAVIALE 235,-
Gratinert Fersk kamskjell servert med urtesmør,
rucola salat og Avruga kaviar
Gratinated Fresh scallop served with herb butter,
rucola salad and Avruga caviar
FIORE DI ZUCCA E`PULERA 235,-
Friterte zucchiniblomster fylt med ricotta,sitron,
mynte, honning og shiso basilikum
Fried zucchini flower stuffed with ricotta,
mint honey with lemon and shiso basil
SALAD
INSALATA BURRATINA 310,-
Rucola salat, burrata, Parmaskinke,
cherrytomat, avocado,
valnøtter, syltet rødløk og focaccia
Rucola salad, burrata cheese, Parma ham, cherry tomato, avocado, walnuts, pickled red onion and focaccia
​
INSALATA CHEVRE 289,-
Salat, valnøtter, tomat, agurk, honning, reddik
karamelisert løk, gratinert chevre på brød
Lettuce, walnuts, tomato, radish, cucumber,
caramelized onion, and gratin chevre on bread
PASTA
PAPPARDELLE SICILIANE 275,-
Fersk båndspaghetti med pestosaus, squash, cherrytomat, pistasj og ricotta
Fresh long pasta served with pesto sauce, courgettes, cherry tomatoes, pistachio and ricotta
TAGLIATELLE MARINARA 345,-
Fersk båndspaghetti med torsk, argentinske reker, vongole, blåskjell, cherrytomat, hvitløk, chili
Fresh long pasta with cod, Argentinian prawns,
vongole,mussels,cherry tomato, garlic, chili
PACCHERI ALLA CALABRESE 325,-
Fersk kort pasta, hjemmelaget salsicciapølse, tomatsaus, fritert aubergine, guanciale,
chili og parmesan
Fresh short pasta with homemade Italian salsiccia sausage, tomato sauce, fried aubergines, guanciale,
chili and parmesan
TAGLIOLINI ALLE VONGOLE 345,-
Fersk båndspaghetti med vongoleskjell, cherry tomato, persille, hvitløk og hvitvin
Fresh long pasta with vongole, cherry tomato, parsley, garlic and white wine
FISH&CHIPS 285,-
Fritert torsk, pommes frites, malteddik
og remuladesaus
Fried cod, french fries, malt vinegar
and remulade sauce
COZZE AL VINO BIANCO 285,-
Blåskjell dampet i hvitvin, pepper, persille, chili,
servert med pommes frites og aioli
Mussels steamed in white wine, pepper, parsley,
chili and garlic served with french fries and aioli
MAIN COURSE
MERLUZZO VENTIVENTI 479,-
Pannestekt torsk, Safran potetmos, asparges, cherry tomat, hvitløk, persille med hasselnøtt smør
Pan fried cod, Saffron mashed potatoes, asparagus,
cherry tomato garlic, parsley with hazelnut butter
AGNELLO DEL BRONTE 479,-
Pannestekt lammecarre senneppanert, honning,
potetmos, fargede babygulrøtter, portvinsaus
Pan-fried lamb chops, mustard breaded honey,
mashed potatoes, colored baby carrots, portwine sauce
FILETTO SURF & TURF 549,-
Pannestekt indrefilet, servert med argentinske reker,
pommes frites og aioli
Pan-fried tenderloin, served with Argentinian prawns,
french fries and aioli
FILETTO AI PORCINI 549,-
Pannestekt indrefilet, servert med steinsoppsaus
og stekte poteter
Pan-fried tenderloin, served with porcini sauce
and baked potatoes
DESSERT
LIMONE AMALFI 195,-
Sitronkrem, flambert brunt sukker
Lemon cream, flambé brown sugar
SAPORI DELL’ ETNA 185,-
Sukkerbrød dyppet i Strega zafranlikør, ricottaost, kandisert frukt, cannolokjeks og sitronzest
Sponge cake dipped in Strega saffron liqueur, Ricotta cheese, candied fruit, crumbled cannolo biscuits
with lemon zest
AFFOGATO AL CAFFE 155,-
Vaniljeiskrem “druknet” i en dobbel espresso
Vanilla ice cream “drowned” in a double espresso
DUBAI PISTACCHIO CREAM 195,-
Vaniljeis, pistasjkrem, pistasjkorn med
dagen frukt og kataifi
Vanilla ice cream, pistachio cream, pistachio grains with dagen frukt and kataifi
CIOCCOLATO FONDENTE 195,-
Sjokoladefondant servert med vaniljeis,
nøtter og bringebærsaus
Chocolate fondant served with vanilla ice cream,
hazelnuts and raspberry sauce
​
​
Opening time
​
Mon-Fri 11:30 - 21:00
Saturday 12:00 - 21:00
Sunday 12:00 - 19:00
Copyright 2023, VentiVenti