top of page

LUNSJ – LUNCH


Tue - Fri: 11.30 - 15.00          Saturday: 12.00 - 15.00          Sunday: 12.00 - 18.00

 

PIZZA ROMANA MARGHERITA     185,-
Tomatsaus, mozzarella og basilikum
Tomato sauce, mozzarella and basil

 

PIZZA ROMANA PARMA     249,-
Mozzarrella, parmaskinke, cherry tomato,
parmesan og rucolasalat

Mozzarella, Parma ham, cherry tomatoes,
Parmesan cheese and rucola salad

 

PIZZA ROMANA TARTUFO     279,-
Mozzarella, fersk trøffel og salami
Mozzarella, fresh truffle and salami

TAGLIERE MISTO     230,-
Utvalg av våre oster og spekemat servert
med focaccia og aioli

Selection of our cheese and cured meats
served with focaccia and aioli

 

TAGLIATELLE CON SCAMPI     265,-
Båndspaghetti med scampi, cherrytomat,

 chili, hvitløk og persille
Fresh long pasta with scampi, cherry tomatoes,

chili, garlic and parsley

 

RAVIOLI AI FUNGHI PORCINI     245,-
Ravioli fylt med ricottaost og steinsopp

med fløtesaus, sopp og parmesan
Ravioli filled with ricotta cheese and porcini

with cream sauce, mushrooms and parmesan

 

FISH & CHIPS     255,-
Frittert torsk, pommes frites, ertepuré
og remuladesaus

Fried cod, french fries, pea purée
and remulade sauce

 

INSALATA CESARE     245,-
Romanosalat, kylling, bacon, cæsardressing,
krutonger og parmesan

Romano salad, chicken, bacon, cesar dressing,
crutons and parmesan

 

INSALATA CHEVRE     245,-
Salat, valnøtter, tomat, reddik, agurk, honning,
syltet rødløk og gratinert chevre på brød

Mixed salad, walnuts, tomato, radish, cucumber,
marinated onion and gratin chevre
on bread topped with honey

 

PACCHERI ALLA CALABRESE     255,-
Fersk rørpasta med salsicciapølse,

 tomatsaus, chili og parmesan
Fresh short pasta with salsiccia sausage, 
tomato sauce, chili and parmesan 

 

MIDDAG – DINNER


Tue - Sat: 15.00 - 22.00

FORRETT – APPETIZER

 

CAPPASANTA GRATINATA     195,-
Gratinerte kamskjell (parmesan, brød, persille, hvitløk)
servert med focaccia

Scallop au gratin (parmesan, bread, parsley, garlic)

served with focaccia

SCAMPI ALL´AGLIO     185,-
Argentinske reker stekt i panne, hvitløk, chili, persille, smør, fritert salvie servert med focaccia og aioli
Argentinian prawns fried in a pan, garlic, chilli, parsley, butter, fried sage served with focaccia and aioli

 

SALSICCIA D´ALBA     185,-
Italiensk salsicciapølse, stekt egg med trøffel
Italian sausage, fried egg with truffle

 

ZUPPA PROFUMATA     185,-
Bisque med torsk, scampi, krutong,
dill og appelsinzest
Bisque with cod, scampi, croutons,

dill and orange zest

 

TARTARE AL TARTUFO     210,-
Biff tartare, trøffel, kapers, Worchester, tabasco, sennep, eggeplomme og parmesanperler
Beef tartare, truffle, capers, Worcester, tabasco, mustard, egg yolk and parmesan pearls

SALAT – SALAD

 

INSALATA BURRATINA     245,-
Rucola salat, burrata, Parmaskinke, cherrytomat, avocado,
valnøtter, syltet rødløk og focaccia

Rucola salad, burrata cheese, Parma ham, cherry tomato, avocado, walnuts, pickled red onion and focaccia

PASTA

 

RAVIOLI AI FUNGHI     255,-
Pastaputer fylt med steinsopp og ricotta
servert med kremet soppsaus
Ravioli filled with porcini and ricotta
served with a creamy mushroom sauce

 

TAGLIOLINI CON SCAMPI     265,-
Fersk båndspaghetti med argentinske reker, cherrytomat, hvitløk, chili og persille
Fresh long pasta with Argentinian prawns, cherry tomato, garlic, chilli and parsley

 

TAGLIOLINI AL TARTUFO NERO     310,-
Fersk båndspaghetti med fersk trøffel
Fresh long pasta with black truffe

 

PACCHERI ALLA CALABRESE     255,-
Fersk kort pasta, hjemmelaget salsiccia kjøttsaus,

chili og parmesan
Fresh short pasta with Italian salsiccia sausage, tomato sauce, chili and parmesan

HOVEDRETT – MAIN COURSE

 

FILETTO DI MANZO     410,-
250gr. pannestekt indrefilet med valgfri saus

              -soppsaus

              -grønn pepper saus med babygulrøtter

Side order bestilles separat
250 gr. fillet of beef with a sauce of your choice

              -mushroom sauce

              -green pepper sauce with baby carrots
                    Side orders are ordered separately

 

GRIGLIATA DI CARNE     479,-
Grillet kjøtt, entrecôte, salsiccia og lammecarre
Side orders bestilles separat

Grilled meat, entrecôte, 
Italian salsiccia and lamb chops

Side orders are ordered separately

 

MERLUZZO VENTIVENTI     425,-
Pannestekt torsk servert med selleripuré, karamelliserte rødbeter, hakkede hasselnøtter og sprø guanciale
Pan fried cod served with celery puree, 
caramelized red beetroot, chopped hazelnuts and crispy guanciale

DESSERT

 

SAPORI DELL’ ETNA     185,-
Sukkerbrød dyppet i Strega zafranlikør, ricottaost,
kandisert frukt, cannolokjeks i biter og sitronzest

Sponge cake dipped in Strega saffron liqueur, Ricotta cheese, candied fruit, crumbled cannolo biscuits with lemon zest 

 

UBRIACO     155,-
Sauternes (8 cl.) og Cantucci
Sauternes (8 cl.) and Cantucci biscuits

 

DELIZIA AL LIMONE     145,-
En kule sitronsorbet dyppet i Limoncello
Lemon sorbetto with Limoncello

 

TIRAMISU     185,-
Marscaponeost, savoiardikjeks dyppet i kaffe
Marscapone cheese, lady finger biscuits dipped in coffee

 

CIOCCOLATO FONDENTE     185,-
Sjokoladefondant servert med vaniljeis,
nøtter og bringebærsaus

Chocolate fondant served with vanilla ice cream,
hazelnuts and raspberry sauce

 

Address:

Strandpromenaden 2, 0252 Oslo, Norway

see map

 

Opening time

Mon-Tue       CLOSED

Wed-Fri      11:30 - 21:00

Saturday     12:00 - 21:00

Sunday       12:00 - 18:00 

 

Copyright 2023, VentiVenti

Contact us:

info@ventiventi.no

+47 46 88 77 11

 

Facebook

Instagram

bottom of page