top of page

 

 SCAMPI ALL`AGLIO   210,-

Argentinske reker stekt i panne, hvitløk, chili,

persille, smør, fritert salvie servert med focaccia

Argentinian praws fried in a pan, garlic, chilli,

parsley, butter, fried sageserved with focaccia

 

PINZA ROMANA TARTUFATA  279,-

Pizza med tomatsaus, mozzarella, trøffel og salami

Pizza with tomato sauce, mozzarella, truffle and salami

 

PINZA ROMANA PARMA  279,-

Pizza med mozzarella, parmaskinke,

cherry tomato, rucola og parmesan

Pizza with mozzarella, parma ham,

cherry tomato, rocket and parmesan

PINZA ROMANA PIEMONTESE  269,-

Pizza med tomatsaus, mozzarella, salsiccia pølse, champignon, sort oliven og chili

Pizza with tomato sauce, mozzarella, 

salsiccia sausage, mushrooms, black olives and chilli

 

FISH&CHIPS  285,-

Fritert torsk, pommes frites og remuladesaus

Fried cod, french fries and remulade cauce

 

TAGLIERE MISTO  320,-

Utvalg av våre oster og spekemat servert

med focaccia og aioli

Selection of our cheeses and cured meats with 

focaccia and aioli

 

 PACCHERI ALLA CALABRESE  310,-

Fersk kort pasta, hjemmelaget salsiccia, tomato saus, friterte aubergine, guanciale, chili og parmesan

Fresh short pasta with Italian salsiccia sausage, tomato 

sauce, fried aubergines, guanciale, chili and parmesan

 

INSALATA CHEVRE  270,-

Salat, valnøtter, tomat, agurk, honning, reddik

karamelisert løk, gratinert chevre på brød

Lettuce, walnuts, tomato, radish, cucumber,

caramelized onion, and gratin chevre on bread

 

INSALATA CESARE  265,-

Romanosalat, bacon, kylling, cesardressing,

krutonger og parmesan

Romano salat, bacon, cesardressing, 

crutons og parmesan

 

INSALATA BURRATINA   295,-

Rucolasalat, burrata, parmaskinke, cherrytomat, 

avocado, valnøtter, syltet rødløk, balsamico perle 

og focaccia

Rucola salad, burrata cheese, Parma ham, cherry

tomato, avocado, walnuts, pickled red onion,

balsamic pearl and focaccia

 

TAGLIOLINI AL TARTUFO   345,-

Fersk båndspaghetti med fersk troffel, eggeplomme, smør og parmesan

Fresh long pasta with truffle, egg yolk, 

butter and parmesan

 

 PAPPARDELLE SICILIANE  275,-

Fersk båndspaghetti med pestosaus, squash,

cherry tomato, pistasj og ricotta

Fresh long pasta served with pesto sauce,

courgettes, cherry tomatoes, pistachios and ricotta

 

TAGLIATELLE SCAMPI   330,-

Fersk båndspaghetti med argentinske

reker, cherrytomat, hvitløk, chili, smør og persille

Fresh long pasta with Argentinian prawn,

cherry tomato, garlic, chili, butter and parsley

DINNER MENU 


Tue - Sat: 15.00 - 21.00              

APPETIZER

 

BRUSCHETTA DELLO CHEF 220,- 

Risted brød med burrata og burrata fylt med scampi, 

cherrytomat og ansjos 

Toasted bread with burrata, burrata stuffed with schrimps, 

cherry tomato and anchovies 

 

 TAGLIERE MISTO    320,-

Utvalg av våre oster og spekemat servert

med focaccia og aioli

Selection of our cheeses and cured meats with 

focaccia and aioli

BRUSCHETTA ALBA 245,- 

Ristet brød med burrata, parmaskinke og

fersk trøffel 

Toasted bread with burrata, Parma ham and truffle 

 

 SCAMPI ALL`AGLIO   210,-

Argentinske reker stekt i panne, hvitløk, chili,

persille, smør, fritert salvie servert med focaccia

Argentinian praws fried in a pan, garlic, chilli,

parsley, butter, fried sageserved with focaccia

 

UOVO BARZOTTO 220,- 

Panert og fritert bløtkokt egg i en parmesan krem og lardo di Colonnata

servert med focaccia 

Breaded and fried soft-boiled egg with 

parmesan cream and lardo di Colonnata served with focaccia 

 

TARTARE DI TARTUFO 245,- 

Biff tartar, trøffel, eggeplomme, krydret med 

salt og pepper, sennep, kappers og frittert parmesan 

Beef tartar, truffle, egg yolk, seasoned with 

salt and pepper, capers, mustard and fried parmesan 

SALAD

 

INSALATA BURRATINA     278,-
Rucola salat, burrata, Parmaskinke,

cherrytomat, avocado,
valnøtter, syltet rødløk og focaccia

Rucola salad, burrata cheese, Parma ham, cherry tomato, avocado, walnuts, pickled red onion and focaccia

​

 

 INSALATA CHEVRE  270,-

Salat, valnøtter, tomat, agurk, honning, reddik

karamelisert løk, gratinert chevre på brød

Lettuce, walnuts, tomato, radish, cucumber,

caramelized onion, and gratin chevre on bread

PASTA

 

PAPPARDELLE SICILIANE 275,- 

Fersk båndspaghetti med pestosaus, squash, cherrytomat, pistasj og ricotta 

Fresh long pasta served with pesto sauce, courgettes, cherry tomatoes, pistachio and ricotta 

 

TAGLIATELLE CON SCAMPI 330,- 

Fersk båndspaghetti med argentinske reker, cherrytomat, appelsin skalldyrbisque,

hvitløk, chili, smør, persille 

Fresh long pasta with Argentinian prawns,cherry tomato, 

orange shellfish bisque, garlic, chili, butter and parsley 

 

FISH&CHIPS 285,- 

Fritert torsk, pommes frites, malteddik

og remuladesaus 

Fried cod, french fries, malt vinegar

and remulade sauce 

 

PACCHERI ALLA CALABRESE 310,- 

Fersk kort pasta, hjemmelaget salsicciapølse, tomatsaus, fritert aubergine, guanciale,

chili og parmesan 

Fresh short pasta with homemade Italian salsiccia sausage, tomato sauce, fried aubergines, guanciale,

chili and parmesan 

 

TAGLIOLINI AL TARTUFO 345,- 

Fersk båndspaghetti med trøffel, eggeplomme, smør og parmesan 

Fresh long pasta with truffle, egg yolk, butter and parmesan 

 

GNOCCHI ALLA NAPOLETANA 285,- 

Potet gnocchi, tomatsaus, burrata,

parmesan og basilikum 

Potatoes pasta, tomato sauce , burrata cheese,

parmesan and basil 

MAIN COURSE  

 

MERLUZZO VENTIVENTI 440,- 

Pannestekt torsk, selleriepure, karamelliserte rødbeter, hasselnøtter og guanciale 

Pan fried cod, celery puree, caramelized red beetroot, 

hazelnuts and crispy guanciale 

 

AGNELLO DEL BRONTE 449,- 

Pannestekt lammecarre pistasj og senneppanert, servert med crispy søtpotet,

portvinsaus og stekte poteter 

Pan-fried lamb chops pistachio and mustard breaded served with crispy sweet potato,

port wine sauce and fried potatoes 

 

FILETTO AL PEPE VERDE 469,- 

Pannestekt indrefilet, servert med hjemmelaget grønnpeppersaus og pommes frites 

Pan fried tenderloin served with green pepper sauce and french fries 

 

FILETTO AI PORCINI 469,- 

Pannestekt indrefilet, servert med steinsoppsaus

og stekte poteter 

Pan-fried tenderloin, served with porcini sauce

and baked potatoes 

 

DESSERT

 

TIRAMISU AL PISTACCHIO 195,- 

Mascarponeost, pistasjkrem, savoiardikjeks

dyppet i kaffe 

Mascarpone cheese, pistachio cream, lady finger biscuits dipped in coffee 

 

SAPORI DELL’ ETNA 185,- 

Sukkerbrød dyppet i Strega zafranlikør, ricottaost, kandisert frukt, cannolokjeks og sitronzest 

Sponge cake dipped in Strega saffron liqueur, Ricotta cheese, candied fruit, crumbled cannolo biscuits

with lemon zest 

 

AFFOGATO AL CAFFE 135,- 

Vaniljeiskrem “druknet” i en dobbel espresso 

Vanilla ice cream “drowned” in a double espresso 

 

COPPA DI GELATO PARADIS 190,- 

Hvit kaffeiskrem med amarettolikør og mandler 

White coffee ice cream with amaretto liqueur and almonds 

 

CIOCCOLATO FONDENTE     185,-
Sjokoladefondant servert med vaniljeis,
nøtter og bringebærsaus

Chocolate fondant served with vanilla ice cream,
hazelnuts and raspberry sauce

​

​

 

 

TAGLIERE DI FORMAGGI    245,- 

Ostetellerken servert med Sætre ostekjeks 

Selection of our cheeses and biscuits 

Address:

Strandpromenaden 2, 0252 Oslo, Norway

see map

 

Opening time

Monday      CLOSED

Tue-  Fri       11:30 - 21:00    

Saturday     12:00 - 21:00

Sunday       12:00 - 18:00 

 

Copyright 2023, VentiVenti

Contact us:

info@ventiventi.no

+47 46 88 77 11

 

Facebook

Instagram

bottom of page