LUNSJ – LUNCH
Monday - Friday: 11.00 - 15.00 Saturday: 12.00 - 15.00 Sunday: 12.00 - 20.00
PINZA ROMANA MARGHERITA 199,-
Tomatsaus, mozzarella, pesto, pinjekjerne basilikum
Tomato sauce mozzarella, pesto, pine nut, and basil
​
TAGLIATELLE PROFUMO DI MARE 265,-
Båndspaghetti med torsk, argentinske reker,
blåskjell, cherrytomat, chili, kapers, hvitløk og mynte
Fresh long pasta with cod, argentine shrimp,
mussels, cherry tomatoes, chili, capers, garlic and mint
​
PINZA ROMANA PARMA 249,-
Mozzarrella, parmaskinke, cherry tomato,
parmesan og rucolasalat
Mozzarella, Parma ham, cherry tomatoes,
Parmesan cheese and rucola salad
​
PINZA ROMANA MONTANARA 249,-
Tomatsaus, Phildelphia, salsiccia pølse,
fritert aubergine og champignon
Phildelphia, Italian sausage, fried aubergine and mushrooms
​
TAGLIERE MISTO 230,-
Utvalg av våre oster og spekemat servert
med focaccia og aioli
Selection of our cheese and cured meats
served with focaccia and aioli
​
TAGLIOLINI VONGOLE 310,-
Fersk båndspaghetti med vongoleskjell, persille,
hvitløk, smør og hvitvin
Fresh long pasta with vongole, parsley,
garlic, butter, and white wine
​
FISH & CHIPS 255,-
Frittert torsk, pommes frites, ertepuré og remuladesaus
Fried cod, french fries, pea purée and remulade sauce
​
INSALATA CESARE 245,-
Romanosalat, kylling, bacon, reddik, tomat,
krutonger, syltet rødløk og parmesan
Romano salad, chicken, bacon, radish, tomato,
crutons, parmesan and, marinated onion
INSALATA CHEVRE 245,-
Salat, valnøtter, tomat, reddik, agurk, honning,
syltet rødløk og gratinert chevre på brød
Mixed salad, walnuts, tomato, radish, cucumber,
marinated onion and gratin chevre
on bread topped with honey
COZZE AL VINO BIANCO 275,-
Blåskjell dampet i hvitvin, pepper, persille, chili,
servert med pommes frites og aioli
Mussels steamed in white wine, pepper, parsley,
chili and garlic served with french fries and aioli
​
PACCHERI ALLA CONTADINA 255,-
Fersk rør pasta med salsicciapølse, guanciale,
sopp, tomatsaus,parmesan, pak choi
Fresh short pasta with salsiccia sausage, guanciale,
mushroom, tomato sauce, parmesan and pak choi
MIDDAG – DINNER
Monday - Saturday: 15.00 - 22.00
FORRETT – APPETIZER
FIORI DI ZUCCA E`PULERA 195,-
Friterte zucchiniblomster fylt med ricotta,
sitron, mynte og honning
Fried zucchini flowers stuffed with ricotta,
mint, honey with lemon zest
​
ROSA DI BUFALA 195,-
Fritert mozzarella, tomat og Shiso basilikum
Deep fried mozzarella cheese, tomato on a bed of Chizu basil
​
OSTRICHE 310,-
6 østers servert med sitron
6 oysters served with lemon
​
CAPESANTA GRATINATA AL FORNO 195,-
Gratinert fersk kamskjell med smør,
mikrogrønt hvitløksblad og Avruga Kaviar
Gratinated fresh scallops with butter,
micro garlic leaves with Avruga caviar
​
TARTARE DI TROTA 199,-
Ørret skåret med kniv, avocado, creme freîche, rips,
mikrogrønt rucola, krydret med salt, pepper
Diced Salmon Trout, avocado, creme freche, red currants, micro green rocket, seasoned with salt and pepper
​
TARTARE UNCINATO 210,-
Oksefilet skåret med kniv, trøffel, eggeplomme, krydret med salt, pepper, worcestersaus, kappers, server på en parmesan kurv
Diced beef fillet, truffle, seasoned with egg yolk, salt, pepper, Worcester sauce cappers, served on a parmesan basket
​
SALAT – SALAD
INSALATA BURRATINA 245,-
Rucola salat, burrata, Parmaskinke, cherrytomat, avocado,
valnøtter, syltet rødløk og focaccia
Rucola salad, burrata cheese, Parma ham, cherry tomato, avocado, walnuts, pickled red onion and focaccia
​
INSALATA FINOCCHIOSA 245,-
Tynne skiver fennikel, rosiner, pinjekjerner, appelsin,
koriander, argentinsk scampi, soya og sitron
Thinly sliced fennel, raisins, pine nuts, orange,
coriander, Argentinian scampi, soy and lemon
​
PASTA
PAPPARDELLE SICILIANE 245,-
Fersk båndspaghetti med pestosaus, auberginer, cherry tomato, chili, mazzarella og ricotta
Fresh long pasta with pesto sauce, aubergines, cherry tomatoes, chili, mozzarella and ricotta
​
TAGLIOLINI AL TARTUFO NERO 310,-
Fersk båndspaghetti med smør, eggeplomme og sort trøffel
Fresh long pasta with butter, fresh egg yolk and black truffe
​
TAGLIOLINI ALLE VONGOLE VERACI 310,-
Fersk båndspaghetti med vongoleskjell, persille,
hvitløk, smør og hvitvin
Fresh long pasta with vongole, parsley,
garlic, butter, and white wine
​
COZZE AL VINO BIANCO 275,-
Blåskjell dampet i hvitvin, pepper, persille, chili,
servert med pommes frites og aioli
Mussels steamed in white wine, pepper, parsley, chili
and garlic served with french fries and aioli
​
PACCHERI ALLA CONTADINA 255,-
Fersk kort pasta, salsiccia pølse, guanciale,
champignon, tomatsaus, parmesan og pak choi
Fresh short pasta with Italian salsiccia sausage, guanciale,
mushroom, tomato sauce, parmesan and pak choi
​
HOVEDRETT – MAIN COURSE
IPPOGLOSSO ETNEO 425,-
Pannestekt kveite, panert i pistasj, cherrytomat
servert på en fritert aubergine og stekte poteter
Pan fried halibut breaded in pistachio with cherry tomatoes, served on deep-fried eggplant and fried potatoes
​
AGNELLO DEL BRONTE 430,-
Pistasj- og senneppanert lammecarré servert med
crispy søtpotet, provencekrydder, portvinssaus og stekte poteter
Pistachio and mustard breaded lamb chops served with
crispy sweet potato, Provence spices, port wine sauce and fried potatoes
​
BOUQUET DI PESCE 425,-
Ørret marinert i honning, salt og sukker, pannestekt og servert på jordskokkpuré, vongole, blåskjell med fritertpolenta og pak choi
Salmon trout marinated in honey, salt and sugar, then pan-fried and served on Jarusalem artichoke purée, vongole, mussels with fried polenta and pak choi
​
FILETTO CON SCAMPI 445,-
250gr. pannestekt indrefilet, servert med argentinske reker, urtesmør og pommes fritt
250 gr. pan-fried tenderloin, served with Argentinian prawns, herb butter and french fries
​
GRIGLIATA DI PESCE 449,-
Grillet fisk, med ørret, kveite og argentinske reker
(krydre med olivenolje, sitron, mynte og kappers)
servert med pannestekt pak choi og pommes frittes
Grilled fish, with trout, halibut and Argentine prawns
(seasoned with olive oil, lemon, mint and capers)
served with pan-fried pak choi and French fries
​
DESSERT
SAPORI DELL’ ETNA 185,-
Sukkerbrød dyppet i Strega zafranlikør, ricottaost,
kandisert frukt, cannolokjeks i biter og sitronzest
Sponge cake dipped in Strega saffron liqueur, Ricotta cheese, candied fruit, crumbled cannolo biscuits with lemon zest
​
VINO & CANTUCCI 155,-
Sauternes (8 cl.) og Cantuccikjeks
Sauternes (8 cl.) and Cantucci biscuits
​
SGROPPINO AL LIMONE 155,-
Sitron sorbet, vodka, prosecco
Lemon sorbetto, vodka, prosecco
​
TIRAMISU AL PISTACCHIO 185,-
Marscaponeost, pistasjkrem,
savoiardikjeks dyppet i kaffe, crumble pistasj og fløte
Marscapone cheese, pistachio cream,
lady finger biscuits dipped in coffee, crumbled pistachio
and cream
CIOCCOLATO FONDENTE 185,-
Sjokoladefondant servert med vaniljeis,
nøtter og bringebærsaus
Chocolate fondant served with vanilla ice cream,
hazelnuts and raspberry sauce
​
​
Opening hours:
Monday - Friday 11.30 - 22.00
Saturday 12.00 - 22.00
Sunday 12.00 - 20.00
Copyright 2023, VentiVenti