top of page

SØNDAG- SUNDAY

         
Sunday: 12.00 - 18.00

 

 PIZZA ROMANA MARGHERITA   210,-

Tomatsaus, mozzarella, basilikum

Tomato sauce mozzarella, basil

 

 TAGLIATELLE MARINARA   310,- 

Båndspaghetti med torsk, argentinske reker, vongole, 

cherrytomat, chili, hvitløk og mynte

Fresh long pasta with cod, scampi, vongole, cherry tomatoes, 

chili, garlic and mint

 

 PIZZA ROMANA PARMA 265,-

Mozzarrella, parmaskinke, cherrytomat, 

parmesan og rucolasalat

Mozzarella, Parma ham, cherry tomatoes, 

Parmesan cheese and rucola salad

 

 ANTIPASTO DELLA CASA  280,- 

Utvalg av våre oster og spekemat servert 

med focaccia og aioli

Selection of our cheese and cured meats 

served with focaccia and aioli

 

 FISH & CHIPS   275,-

Frittert torsk, pommes frites, malteddik og remuladesaus

Fried cod, french fries, malt vinegar and remulade sauce

 

INSALATA CESARE     265,-
Romanosalat, kylling, bacon, cæsardressing,
krutonger og parmesan

Romano salad, chicken, bacon, cesar dressing,
crutons and parmesan

 COZZE AL VINO BIANCO   285,-

Blåskjell dampet i hvitvin, pepper, persille, chili, 

servert med pommes frites og aioli

Mussels steamed in white wine, pepper, parsley, chili and garlic served with french fries and aioli

 

INSALATA CHEVRE     270,-
Salat, valnøtter, tomat, reddik, agurk, honning,
syltet rødløk og gratinert chevre på brød

Mixed salad, walnuts, tomato, radish, cucumber,
marinated onion and gratin chevre
on bread topped with honey

 

 PAPPARDELLE SICILIANE  275,-

Fersk pasta, grønnpestosaus, fritert squash, 

hakkede pistasjnøtter og parmesan

Fresh short pasta with salsiccia sausage, tomato sauce, 

chili and parmesan 

MENY - MENU


Man - Fri: 11.30 - 21.00              Lør - Sat: 12:00 - 21:00

FORRETT – APPETIZER

 

 CAPPASANTA GRATINATA.   210,-

Gratinert kamskjell med urtersmør, rucola

og Avruga kaviar

Scallop au gratin with herb butter , rucola salad

and Avruga caviar

 FIORI DI ZUCCA E`PULERA   220,-

Friterte zucchiniblomster fylt med ricotta,sitron, 

mynte og honning og tapenade

Fried zucchini flowers stuffed with ricotta, mint 

honey with lemon

 

 TAGLIERE MISTO    280,-

Utvalg av våre oster og spekemat servert

med focaccia og aioli

Selection of our cheeses and cured meats with 

focaccia and aioli

 

 TARTARE DI SALMONE    220,-

Laks tartare, avocado, creme freiche, rips,

fersk presset appelsin, rucola og balsamico perle

Diced salmon, avocado, creme freiche, red currants, 

fresh orange juice, rucola and balsamico pearl

 

 SCAMPI ALL`AGLIO   195,-

Argentinske reker stekt i panne, hvitløk, chili,

persille, smør, fritert salvie servert med focaccia

Argentinian praws fried in a pan, garlic, chilli,

parsley, butter, fried sageserved with focaccia

 

 FISH&CHIPS  275,-

Fritert torsk, pommes frites, malteddik og remuladesaus

Fried cod, french fries, malt vinegar and remulade cauce

SALAT – SALAD

 

INSALATA BURRATINA     278,-
Rucola salat, burrata, Parmaskinke, cherrytomat, avocado,
valnøtter, syltet rødløk og focaccia

Rucola salad, burrata cheese, Parma ham, cherry tomato, avocado, walnuts, pickled red onion and focaccia

 

 INSALATA CHEVRE  270,-

Salat, valnøtter, tomat, agurk, honning, reddik

karamelisert løk, gratinert chevre på brød

Lettuce, walnuts, tomato, radish, cucumber,

caramelized onion, and gratin chevre on bread

PASTA

 

 PAPPARDELLE SICILIANE   275,-

Fersk båndspaghetti med pestosaus, squash,

cherry tomato, pistasj og ricotta

Fresh long pasta served with pesto sauce,

courgettes, cherry tomatoes, pistachios and ricotta

 

 COZZE AL VINO BIANCO   285,-

Blåskjell dampet i hvitvin, pepper, persille, chili, 

servert med pommes frites og aioli

Mussels steamed in white wine, pepper, parsley, 

chili and garlic served with french fries and aioli

 

 TAGLIATELLE  MARINARA  310,-

Fersk båndspaghetti med torsk, argentinske

reker, vongole, blåskjell, cherrytomat, hvitløk,

chili, smør og persille

Fresh long pasta with cod, Argentinian prawns, vongole,

mussels,cherry tomato, garlic, chili, butter and parsley

 

 TAGLIOLINI ALLE VONGOLE   330,-

Fersk båndspaghetti med vongoleskjell,

cherry tomato, persille, hvitløk, smør og hvitvin

Fresh long pasta with vongole, cherry tomato,

parsley, garlic, butter and white wine

HOVEDRETT – MAIN COURSE  from  16:00

 

 GRIGLIATA DI PESCE   479,-

Grillet torsk, laks, argentinske reker, servert

med blomkål og potetpuré med frittert

squash og hollandaise

Tilbehør bestilles separat

Grill cod, salmon, Argentinia shrimps served

with Coliflauer potetopuree and fried

courgettes with hollandaise

Side orders are ordered separately

 

 GRIGLIATA DI CARNE   499,-

Grillet kjøtt, entrecôte, italiensk salsiccia

pølse og lammecarre panert i pistasj

Tilbehør bestilles separat

Grilled meat, entrecôte, Italian salsiccia and

lamb chops breaded in pistachios

Side orders are ordered separately

 

 FILETTO SURF & TURF   549,-

Pannestekt indrefilet, servert med

argentinske reker, urtesmør og pommes frites

Pan-fried tenderloin, served with Argentinian

prawns, herb butter and french fries 

DESSERT

 

SAPORI DELL’ ETNA     185,-
Sukkerbrød dyppet i Strega zafranlikør, ricottaost,
kandisert frukt, cannolokjeks i biter og sitronzest

Sponge cake dipped in Strega saffron liqueur, Ricotta cheese, candied fruit, crumbled cannolo biscuits with lemon zest 

 

UBRIACO     155,-
Sauternes (8 cl.) og Cantucci
Sauternes (8 cl.) and Cantucci biscuits

 

DELIZIA AL LIMONE    175,- 

En kule sitronsorbet dyppet i Limoncello og mynte 

Lemon sorbetto with Limoncello and mint 

 

COPPA DI GELATO      185,- 

Vaniljeikrem med dagens frukt 

Vanilla ice cream with fruits of the day 

 

CIOCCOLATO FONDENTE     185,-
Sjokoladefondant servert med vaniljeis,
nøtter og bringebærsaus

Chocolate fondant served with vanilla ice cream,
hazelnuts and raspberry sauce

 

 

TAGLIERE DI FORMAGGI    245,- 

Ostetellerken servert med Sætre ostekjeks 

Selection of our cheeses and biscuits 

Address:

Strandpromenaden 2, 0252 Oslo, Norway

see map

 

Opening time

Mon-Fri       11:30 - 21:00    

Saturday     12:00 - 21:00

Sunday       12:00 - 20:00 

 

Copyright 2023, VentiVenti

Contact us:

info@ventiventi.no

+47 46 88 77 11

 

Facebook

Instagram

bottom of page