SØNDAG- SUNDAY
Sunday: 12.00 - 18.00
PIZZA ROMANA MARGHERITA 210,-
Tomatsaus, mozzarella, basilikum
Tomato sauce mozzarella, basil
TAGLIATELLE MARINARA 310,-
Båndspaghetti med torsk, argentinske reker, vongole,
cherrytomat, chili, hvitløk og mynte
Fresh long pasta with cod, scampi, vongole, cherry tomatoes,
chili, garlic and mint
PIZZA ROMANA PARMA 265,-
Mozzarrella, parmaskinke, cherrytomat,
parmesan og rucolasalat
Mozzarella, Parma ham, cherry tomatoes,
Parmesan cheese and rucola salad
ANTIPASTO DELLA CASA 280,-
Utvalg av våre oster og spekemat servert
med focaccia og aioli
Selection of our cheese and cured meats
served with focaccia and aioli
FISH & CHIPS 275,-
Frittert torsk, pommes frites, malteddik og remuladesaus
Fried cod, french fries, malt vinegar and remulade sauce
INSALATA CESARE 265,-
Romanosalat, kylling, bacon, cæsardressing,
krutonger og parmesan
Romano salad, chicken, bacon, cesar dressing,
crutons and parmesan
COZZE AL VINO BIANCO 285,-
Blåskjell dampet i hvitvin, pepper, persille, chili,
servert med pommes frites og aioli
Mussels steamed in white wine, pepper, parsley, chili and garlic served with french fries and aioli
INSALATA CHEVRE 270,-
Salat, valnøtter, tomat, reddik, agurk, honning,
syltet rødløk og gratinert chevre på brød
Mixed salad, walnuts, tomato, radish, cucumber,
marinated onion and gratin chevre
on bread topped with honey
PAPPARDELLE SICILIANE 275,-
Fersk pasta, grønnpestosaus, fritert squash,
hakkede pistasjnøtter og parmesan
Fresh short pasta with salsiccia sausage, tomato sauce,
chili and parmesan
MENY - MENU
Man - Fri: 11.30 - 21.00 Lør - Sat: 12:00 - 21:00
FORRETT – APPETIZER
CAPPASANTA GRATINATA. 210,-
Gratinert kamskjell med urtersmør, rucola
og Avruga kaviar
Scallop au gratin with herb butter , rucola salad
and Avruga caviar
FIORI DI ZUCCA E`PULERA 220,-
Friterte zucchiniblomster fylt med ricotta,sitron,
mynte og honning og tapenade
Fried zucchini flowers stuffed with ricotta, mint
honey with lemon
TAGLIERE MISTO 280,-
Utvalg av våre oster og spekemat servert
med focaccia og aioli
Selection of our cheeses and cured meats with
focaccia and aioli
TARTARE DI SALMONE 220,-
Laks tartare, avocado, creme freiche, rips,
fersk presset appelsin, rucola og balsamico perle
Diced salmon, avocado, creme freiche, red currants,
fresh orange juice, rucola and balsamico pearl
SCAMPI ALL`AGLIO 195,-
Argentinske reker stekt i panne, hvitløk, chili,
persille, smør, fritert salvie servert med focaccia
Argentinian praws fried in a pan, garlic, chilli,
parsley, butter, fried sageserved with focaccia
FISH&CHIPS 275,-
Fritert torsk, pommes frites, malteddik og remuladesaus
Fried cod, french fries, malt vinegar and remulade cauce
SALAT – SALAD
INSALATA BURRATINA 278,-
Rucola salat, burrata, Parmaskinke, cherrytomat, avocado,
valnøtter, syltet rødløk og focaccia
Rucola salad, burrata cheese, Parma ham, cherry tomato, avocado, walnuts, pickled red onion and focaccia
INSALATA CHEVRE 270,-
Salat, valnøtter, tomat, agurk, honning, reddik
karamelisert løk, gratinert chevre på brød
Lettuce, walnuts, tomato, radish, cucumber,
caramelized onion, and gratin chevre on bread
PASTA
PAPPARDELLE SICILIANE 275,-
Fersk båndspaghetti med pestosaus, squash,
cherry tomato, pistasj og ricotta
Fresh long pasta served with pesto sauce,
courgettes, cherry tomatoes, pistachios and ricotta
COZZE AL VINO BIANCO 285,-
Blåskjell dampet i hvitvin, pepper, persille, chili,
servert med pommes frites og aioli
Mussels steamed in white wine, pepper, parsley,
chili and garlic served with french fries and aioli
TAGLIATELLE MARINARA 310,-
Fersk båndspaghetti med torsk, argentinske
reker, vongole, blåskjell, cherrytomat, hvitløk,
chili, smør og persille
Fresh long pasta with cod, Argentinian prawns, vongole,
mussels,cherry tomato, garlic, chili, butter and parsley
TAGLIOLINI ALLE VONGOLE 330,-
Fersk båndspaghetti med vongoleskjell,
cherry tomato, persille, hvitløk, smør og hvitvin
Fresh long pasta with vongole, cherry tomato,
parsley, garlic, butter and white wine
HOVEDRETT – MAIN COURSE from 16:00
GRIGLIATA DI PESCE 479,-
Grillet torsk, laks, argentinske reker, servert
med blomkål og potetpuré med frittert
squash og hollandaise
Tilbehør bestilles separat
Grill cod, salmon, Argentinia shrimps served
with Coliflauer potetopuree and fried
courgettes with hollandaise
Side orders are ordered separately
GRIGLIATA DI CARNE 499,-
Grillet kjøtt, entrecôte, italiensk salsiccia
pølse og lammecarre panert i pistasj
Tilbehør bestilles separat
Grilled meat, entrecôte, Italian salsiccia and
lamb chops breaded in pistachios
Side orders are ordered separately
FILETTO SURF & TURF 549,-
Pannestekt indrefilet, servert med
argentinske reker, urtesmør og pommes frites
Pan-fried tenderloin, served with Argentinian
prawns, herb butter and french fries
DESSERT
SAPORI DELL’ ETNA 185,-
Sukkerbrød dyppet i Strega zafranlikør, ricottaost,
kandisert frukt, cannolokjeks i biter og sitronzest
Sponge cake dipped in Strega saffron liqueur, Ricotta cheese, candied fruit, crumbled cannolo biscuits with lemon zest
UBRIACO 155,-
Sauternes (8 cl.) og Cantucci
Sauternes (8 cl.) and Cantucci biscuits
DELIZIA AL LIMONE 175,-
En kule sitronsorbet dyppet i Limoncello og mynte
Lemon sorbetto with Limoncello and mint
COPPA DI GELATO 185,-
Vaniljeikrem med dagens frukt
Vanilla ice cream with fruits of the day
CIOCCOLATO FONDENTE 185,-
Sjokoladefondant servert med vaniljeis,
nøtter og bringebærsaus
Chocolate fondant served with vanilla ice cream,
hazelnuts and raspberry sauce
TAGLIERE DI FORMAGGI 245,-
Ostetellerken servert med Sætre ostekjeks
Selection of our cheeses and biscuits
Opening time
Mon-Fri 11:30 - 21:00
Saturday 12:00 - 21:00
Sunday 12:00 - 20:00
Copyright 2023, VentiVenti